Ανακοινώθηκαν οι νικητές της κλήρωσης για 5 καινούργια Renault Clio. Οι νικητές θα ενημερωθούν για τη συνέχεια της διαδικασίας σύμφωνα με τον υπ'αριθμ. 12 όρο της κλήρωσης. Στην ανακοίνωση της η TEOREN MOTORS Α.Ε. αναφέρει:


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι την Τρίτη 11-12-2018, στις 13:20, στα γραφεία της Εταιρείας TEOREN MOTORS Α.Ε. (Λεωφ. Κηφισού 138-140, Περιστέρι Αττικής) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα 5 καινούργια Renault Clio.

Οι κατ'αρχήν 5 νικητές των ισάριθμων αυτοκινήτων, είναι όσοι κατέχουν Βεβαιώσεις Διαγραφής με τους ακόλουθους Αρ. Κυκλοφορίας όπως υποβλήθηκαν στις Δηλώσεις Συμμετοχής:

  1. ΖΧΜ 7713
  2. ΖΧΙ 7263
  3. ΖΚΜ 6340
  4. ΖΥΤ 2337
  5. ΙΤΟ 3088

Οι νικητές θα ενημερωθούν για τη συνέχεια της διαδικασίας σύμφωνα με τον υπ'αριθμ. 12 όρο της Κλήρωσης.

Επισημαίνεται εκ νέου ότι οι ανωτέρω κληρωθέντες οριστικοποιούνται ως νικητές των 5 αυτοκινήτων υπό την προϋπόθεση τήρησης και επιβεβαίωσης όσων προβλέπονται στους υπ’ αριθμ. 2, 3 και 4 όρους της κλήρωσης.

Σε περίπτωση μη τήρησης των εν λόγω όρων για οποιονδήποτε λόγο και αιτία, ακολουθείται η διαδικασία του υπ’ αριθμ. 9 όρου της κλήρωσης ως προς την αναπλήρωση των επιλαχόντων κατά τη σειρά κληρώσεως τους.

Τα ανωτέρω πιστοποιήθηκαν δυνάμει του υπ'αριθμ. 7.889/11-12-2018 συμβολαιογραφικού Πρακτικού Κλήρωσης του Συμβολαιογράφου Αθηνών, Σωτηρίου Γ. Ματσανιώτη (Ακαδημίας αρ. 3, Γ' όροφος) ακριβές αντίγραφο του οποίου παρέχεται με αποκλειστικά έξοδα και δαπάνες του αιτούντος.

Ελπίζουμε η παροχή αυτών των αυτοκινήτων στους νικητές, να φέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας εν' όψει της νέας χρονιάς και να δώσει δύναμη στην προσπάθεια όλων για ένα νέο ξεκίνημα.

Ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές!
TEOREN MOTORS Α.Ε.


Πηγή: www.renault.com.gr

 

 

Συχνές ερωτήσεις

Αν έχουν πληγεί και οι δύο κατοικίες, και χρησιμοποιούνται ως κύρια ή δευτερεύουσα κατοικία,υποβάλλονται δύο αιτήσεις (μία για την κάθε κατοικία).

Εφόσον το κτήριο παρουσιάζει βλάβες και αναγράφονται στο δελτίο επανελέγχου δικαιούται επιδόματος ανεξάρτητα από τον χαρακτηρισμό.

Επίδομα δικαιούται όποιος χρησιμοποιεί το κτήριο ως κύρια ή δευτερεύουσα κατοικία το οποίο προκύπτει από τα φορολογικά του στοιχεία. Κατά συνέπεια δικαιούται επίδομα ο ενοικιαστής που αποδεικνύει ότι μίσθωνε την κατοικία (ενοικιαστήριο συμβόλαιο ή Ε2 του ιδιοκτήτη)

Δικαιούται επίδομα ο ιδιοκτήτης του πληγέντος κτηρίου που χρησιμοποιεί το κτήριο ως κύρια η δευτερεύουσα κατοικία και το δηλώνει στο Ε1.

Δικαιούται επίδομα για κάθε ιδιοκτησία και υποβάλλεται για κάθε μία ιδιοκτησία αίτημα για το επίδομα.

Θα εκδοθεί κοινή υπουργική απόφαση που καθορίζει στεγαστική συνδρομή, με τη μορφή Δωρεάν Κρατικής Αρωγής, για την αποκατάσταση του κτιρίου, δηλαδή την επισκευή, ή την ανέγερση νέου κτιρίου, ανάλογα με τον χαρακτηρισμό του.

Ο έλεγχος των κτηρίων που έχουν χαρακτηριστεί επικίνδυνα για χρήση (κόκκινα) ξεκινάει 1η Αυγούστου 2018.

Οι μετρήσεις ατμοσφαιρικών ρύπων πραγματοποιούνται με σταθερούς σταθμούς βάσης για όλη την περιοχή. Δεν γίνεται καταγραφή ανά οικία.

Οι μετρήσεις για τα μικροσωματίδια στο νερό, απαιτούν την συλλογή δείγματος από την βρύση του σπιτιού σας. Παρακαλώ, καλέστε στη γραμμή υποστήριξης 211 800 5440, και αφήστε τα στοιχεία σας προκειμένου να περάσει εθελοντής μας για να συλλέξει το δείγμα.

Εάν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο:

Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εάν δεν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο:

Καλέστε μας στο 211 800 5440 και θα το δηλώσουμε εμείς μαζί σας.

Το δελτίο μπορεί να αναζητηθεί στη Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Κεντρικής Ελλάδος (ΔΑΕΦΚ-ΚΕ), στα τηλέφωνα 2108704707 και 2108704708.

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Ι. Κόνιαρη 43, Τ.Κ. 11471 Αθήνα

Όσοι είναι χρήστες (ιδιοκτήτης, επικαρπωτής, ένοικος με δωρεάν παραχώρηση, ενοικιαστής) των κατοικιών που έχουν πληγεί. Χρησιμοποιείται το ίδιο δελτίο επανελέγχου.

Εφόσον η κατοικία είναι κενή, δεν δικαιούται του επιδόματος. Δικαιούται όμως αποζημίωση για την αποκατάσταση του κτιρίου μετά την έκδοση της κοινής υπουργικής απόφασης χορήγησης στεγαστικής συνδρομής.

Ληξιαρχική πράξη θανάτου των αποθανόντων και πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών.

Έχετε απορίες; Ρωτήστε μας!

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com